Den stora fastigheten Svanen 10 som ligger centralt på Storgatan kommer att rymma en coworking-del, kontorslokaler, Tranås United tillsammans med Turistbyrån samt lägenheter.

– Ett svårt och utmanande uppdrag i en stad som har framtiden för sig. Jag är stolt att få möjlighet att bidra till utvecklingen av Tranås, säger Thomas Sandell.

Coworking-delen planeras i markplan med lounge, gemensamhetsdelar, enskilda kontorsrum, kontorslokaler till lite större hyresgäster. I planen ingår också att bygga ny entré mot Storgatan med inglasad gång och ett orangeri inne på gården där man kan sitta och jobba och äta.

­­– Vi tror att det kan bli mellan 12 och 14 lägenheter på andra, tredje och fjärde våningen. När ritningarna är klara så räknar vi med att dra igång byggprojektet någon gång i januari eller möjligtvis redan i slutet av december, säger Linus Quist.

Vi har även en ambition att göra en tillbyggnad mot Storgatan där muren finns i dag. Att bygga till den delen med en restaurang på markplan och tre våningar med bostäder.

– Vår ambition är att göra Storgatan ännu mer attraktiv med det här huset och göra hela kvarteret mer livfullt. Det är ju bästa tänkbara läge för lägenheter mitt i stan, säger Thomas Sandell.

Läs mer här