Fastigheter med attraktiva lägenheter i Tranås

Wigénsgruppen äger fastigheter med ca 120 hyresrätter i centrala Tranås – allt från nybyggda små studentlägenheter till stora vackra paradvåningar. Om du inte hittar passande lediga lägenheter just nu kan du redan idag kontakta oss med din intresseanmälan, så återkommer vi när vi får in en matchande bostad.
Uthyrningspolicy

Wigénshuset Hjälmarydsvägen 1

Fastigheten byggdes 1955 och är en mycket påkostad byggnad men unik interiör och fina material. Byggnaden är på ca 10 000 kvm innehåller idag kontor, kontorshotell, lättare industri , lager samt förrådshotell.

Lilla Sveagatan 3

Lilla Sveagatan ligger parallellt med Tranås affärsgata, Storgatan. Läget är mycket centralt med nära till affärer, skola, dagis och träningscentrum. I fastighet finns sex lägenheter och två butikslokaler. Denna fastighet byggdes i mitten på 1900-talet.

Lilla Sveagatan 5

Lilla Sveagatan ligger parallellt med Tranås affärsgata, Storgatan. Centralt läge mycket nära affärer, skola, dagis och träningscentrum. I fastighet finns åtta lägenheter och två butikslokaler. Denna fastighet byggdes 1984.

Lilla Sveagatan 9

Mycket charmig och centralt belägen fastighet med byggår 1929. Denna fastighetsadress består av två huskroppar. I det stora huset finns fem lägenheter och en lokal. I det mindre gårdshuset finns två lägenheter. Huvudentré från innergård.

Vasagatan 4

Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. Fastigheten byggdes år 1992 och består av sex lägenheter samt fyra lokaler. I denna fastighet finns det hiss.

Vasagatan 6

Fastigheten byggdes år 1992 och består av elva lägenheter samt tre lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. I denna fastighet finns hiss.

Vasagatan 8

I detta hus finns det elva lägenheter samt fyra lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. Denna fastighet byggdes år 1992 och har hiss.

Vasagatan 10

Fastigheten byggdes i mitten på 1900-talet och består av femton lägenheter i varierande storlek samt sex lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan.

Hermelinsgatan 3

Fastighet centralt belägen på en tvärgata till Storgatan. Nära till mataffärer, skola, dagis och träningscentrum. Huset byggdes år 1992 och består av sju lägenheter och en källarlokal. Huvudentré sker från innergård. I anslutning till fastigheten finns garage med parkeringsplatser att hyra.

Storgatan 35

Fastighet i bästa A-läge mitt på Storgatan med torget precis intill och närmsta granne med ett bageri. Byggnaden innehåller butikslokaler samt fina och charmiga bostäder i gammal stil.

Storgatan 47

Fastigheten byggdes år 1933 och består av två affärslokaler samt en hyreslägenhet. Fastigheten ligger mitt på Tranås affärsgata, Storgatan med bra parkeringsmöjligheter och nära till tågstation.

Vasagatan 18 A-B

Centralt belägen fastighet med två byggnader och mysig innergård på söder i Tranås. I denna fastighet finns tio lägenheter allt ifrån ett rum och kokvrå till tre rum och kök. Alla lägenheter i flervåningshuset har stora balkonger. Gårdshusets hyresgäster får nyttja trädgården tillsammans med övriga hyresgäster. Gemensam tvättstuga i källaren och parkeringsmöjlighet i närhet till fastigheten.

Vasagatan 22

Charmig liten fastighet med endast en bostad. Med sitt centrala läge och egna trädgård blir det nästan som att ha en egen villa mitt i stan.

Lilla Sveagatan 3

Lilla Sveagatan 5

Lilla Sveagatan 9

Vasagatan 4

Vasagatan 6

Vasagatan 8

Vasagatan 10

Hermelinsgatan 3

Storgatan 47

Vasagatan 18

Vasagatan 22