Fastigheter med attraktiva lägenheter i Tranås

Wigénsgruppen äger fastigheter med ca 186 hyresrätter i centrala Tranås. Vi har allt från nyproduktion med bl.a. små studentlägenheter och äldre fastigheter med charmiga lägenheter till stora vackra paradvåningar. Om du inte hittar passande lediga lägenheter just nu kan du redan idag kontakta oss med din intresseanmälan, så återkommer vi när vi får in en matchande bostad.
Uthyrningspolicy

Nötskrikan 8

Nybyggda hyreslägenheter med hög standard. Förråd ingår och här finns också uteplatser med grill, rymliga balkonger och möjlighet att hyra carport eller parkeringsplats. Östanåparken och kringliggande promenadstråk är bara ett stenkast bort och några minuter från huset finns centrum med Storgatans affärsutbud.

Storgatan 35

Fastighet i bästa A-läge mitt på Storgatan med torget precis intill och närmsta granne med ett bageri. Byggnaden innehåller butikslokaler samt fina och charmiga bostäder i gammal stil.

Nygatan 8

Huset genomgick en stor ombyggnad 2019 då fyra moderna lägenheter producerades. Ligger mycket centralt alldeles intill Storgatan och med Tranås Station inom några minuters promenad.

Storgatan 4-6, Floragatan 2-4, Vasagatan 2

Centralt belägen fastighet innehållande 15 lägenheter i varierande storlek samt en del kommersiella ytor.

Vasagatan 20

Helt nybyggd hyresfastighet i ett centralt läge med hög standard samt bra tillgänglighet då det bland annat finns hiss. Lägenheterna har alla egna tvättmaskiner, torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, induktionshällar i kök, varmluftsugn mm. Fiber indraget i lägenheter där man har möjlighet att välja olika operatörer. På gården finns carport och till lägenheter hör fina förråd antingen i markplan eller på våningsplanet.

Byggnadsår 2019

Lilla Sveagatan 3

Lilla Sveagatan ligger parallellt med Tranås affärsgata, Storgatan. Läget är mycket centralt med nära till affärer, skola, dagis och träningscentrum. I fastighet finns sex lägenheter och två butikslokaler. Denna fastighet byggdes i mitten på 1900-talet.

Lilla Sveagatan 5

Lilla Sveagatan ligger parallellt med Tranås affärsgata, Storgatan. Centralt läge mycket nära affärer, skola, dagis och träningscentrum. I fastighet finns åtta lägenheter och två butikslokaler. Denna fastighet byggdes 1984.

Vasagatan 6

Fastigheten byggdes år 1992 och består av elva lägenheter samt tre lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. I denna fastighet finns hiss.

Vasagatan 8

I detta hus finns det elva lägenheter samt fyra lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. Denna fastighet byggdes år 1992 och har hiss.

Storgatan 47

Fastigheten byggdes år 1933 och består av två affärslokaler samt en hyreslägenhet. Fastigheten ligger mitt på Tranås affärsgata, Storgatan med bra parkeringsmöjligheter och nära till tågstation.

Plangatan 6

Ligger i ett centralt och attraktivt läge i Tingshusområdet. Huset är byggt 1989 och består av fyra lika stora lägenheter om vardera 106+16 kvm fördelade på två plan plus källare. Varje lägenhet har egen ingång till såväl entréplan som källare samt egen uteplats med markiser. Varje lägenhet består av entréplan med rejält kök och matplats om 20 kvm, samt ett sovrum och badrum med dusch. Övervåningen har vardagsrum, större sovrum samt badrum. Källar- suterrängplanet har ett sovrum tvättstuga samt klädkammare och förråd.

Byggnadsår 1989

Lilla Sveagatan 9

Mycket charmig och centralt belägen fastighet med byggår 1929. Denna fastighetsadress består av två huskroppar. I det stora huset finns fem lägenheter och en lokal. I det mindre gårdshuset finns två lägenheter. Huvudentré från innergård.

Vasagatan 4

Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan. Fastigheten byggdes år 1992 och består av sex lägenheter samt fyra lokaler. I denna fastighet finns det hiss.

Vasagatan 10

Fastigheten byggdes i mitten på 1900-talet och består av femton lägenheter i varierande storlek samt sex lokaler. Huset är beläget mycket centralt på en parallellgata till Storgatan.

Hermelinsgatan 3

Fastighet centralt belägen på en tvärgata till Storgatan. Nära till mataffärer, skola, dagis och träningscentrum. Huset byggdes år 1992 och består av sju lägenheter och en källarlokal. Huvudentré sker från innergård. I anslutning till fastigheten finns garage med parkeringsplatser att hyra.

Vasagatan 18 A-B

Centralt belägen fastighet med två byggnader och mysig innergård på söder i Tranås. I denna fastighet finns tio lägenheter allt ifrån ett rum och kokvrå till tre rum och kök. Alla lägenheter i flervåningshuset har stora balkonger. Gårdshusets hyresgäster får nyttja trädgården tillsammans med övriga hyresgäster. Gemensam tvättstuga i källaren och parkeringsmöjlighet i närhet till fastigheten.

Wigénshuset Hjälmarydsvägen 1

Fastigheten byggdes 1955 och är en mycket påkostad byggnad men unik interiör och fina material. Byggnaden är på ca 10 000 kvm innehåller idag kontor, kontorshotell, lättare industri , lager samt förrådshotell.

Ekliden 10

Fin och välvårdad hyresfastighet med bra läge på Ekliden nära den fina Ekbergsparken. Totalt sju lägenheter från 1 rok till stora lägenheter på 4 rok. Byggnaden består av två våningar plus vindsvåning och källare.

Byggnadsår 1947

Vasagatan 22

Charmig liten fastighet med endast en bostad. Med sitt centrala läge och egna trädgård blir det nästan som att ha en egen villa mitt i stan.

Tingsvägen 16

Fastigheten har ett centralt och attraktivt läge i Tingshusområdet. I fastigheten finns idag totalt sex lägenheter varav fyra är 4:or på 100 kvm och ytterligare en 2:a på 64 kvm och en 1:a på 25 kvm

Byggnadsår 1948

Fiskmåsen 15

Hermelinsgatan 16
Kommersiell fastighet på ca 1265 kvm med mycket centralt läge.
Stor tomt på 4 500 kvm varav ca 3500 kvm är obebyggd.

Blixten 13

Storgatan 29,31 mfl
Fastigheten är centralt belägen i Tranås på Storgatan med närhet till all tänkbar service och allmänna kommunikationer. Omkringliggande fastigheter utgörs av både bostäder och kommersiella fastigheter. På fastigheten står tre huskroppar uppförda kring 1960 innehållande både bostäder och en mix av Kommersiella verksamheter. Inom fastigheten finns ett parkeringsgarage beläget under mark.

Lilla Sveagatan 3

Lilla Sveagatan 5

Lilla Sveagatan 9

Vasagatan 4

Vasagatan 6

Vasagatan 8

Vasagatan 10

Vasagatan 18

Vasagatan 20

Vasagatan 22

Hermelinsgatan 3

Storgatan 35

Storgatan 47

Plangatan 6

Tingsvägen 16

Ekliden 10

Storgatan 4-6, Floragatan 2-4

Nygatan 8

Nötskrikan

Wigéns Huset

Blixten 13

Fiskmåsen 15