Just nu händer det mycket med Tranan-huset. Det kommer att ske förändringar både invändigt och utvändig. Wigénsgruppen har en vision om att skapa ett centrum för hälsa & skönhet i en del av huset och två företag som nappat på idén är Studio Hair Art och Jennie Karludde. Redan i februari flyttar Studio Hair Art in och Jennie ansluter efter semestern. Tanken är sedan att fylla på med fler företag inom hälsa & skönhet.

Du kanske redan känner Jennie från Hela Dig

Jennie har jobbat med hudvård sedan 2005 och hade före det en bakgrund med mycket träning och fokus på bra kost. Den kunskapen tog hon med sig när hon utbildade sig inom hudvård. – För mig handlar det inte bara om skönhet och utsida utan jag har ett helhetstänk där insidan är minst lika viktig, säger Jennie.

Jennie kände att det var dags för en förändring och när konceptet för Tranan-huset presenterades för mig så kom det helt rätt i tid. Hon ser verkligen fram emot att få nya anpassade lokaler och att det sedan ligger mitt i centrum känns kul. Dessutom kommer kunderna att få tillgång till en egen utgång mot Bankgatan vilket kan kännas skönt om man känner sig lite rödmosig i ansiktet efter en behandling.

Detta är Studio Hair Art

En väletablerad hårstudio som grundades 1997 i Mjölby av Karoline Wallin och har idag tio anställda. Malin Edenkrantz har också varit med sedan starten. För två år sedan öppnades en ny salong i Motala och nu står Tranås på tur.

När Linus Quist presenterade konceptet kring Skönhet & Hälsa tyckte Studio Hair Art att det lät spännande och de beslutade sig för att satsa även i Tranås. Fyra välutbildade och erfarna frisörer kommer att kunna erbjuda bland annat dam-, barn- och herrklippning, färgning, skäggvård samt rakning. De är också experter på HAIRTALK – extensions av äkta hår.