Unik chans till bekvämt och centralt boende

Nybyggda hyreslägenheter med hög standard. Närhet till Storgatans butiker och lika nära till promenader i Östanåparken och längs Svartån. Wigénsgruppen ger nu möjlighet att boka boende i Tranås nya bostadsområde.

Sommaren 2021 kommer 30 nybyggda hyreslägenheter stå klara på Torsgatan i Tranås. De kan enklast beskrivas med orden ”bara att flytta in och trivas”. Här finns allt som krävs för ett tryggt och behagligt boende utan att du behöver äga din bostad. Bakom satsningen står Wigénsgruppen och huset, som byggs av PEAB, kommer i huvudsak bestå av 2- och 3-rummare. Projektet kännetecknas av hög kvalitet och smarta miljöval, vilket skapar ett hållbart boende i dubbel bemärkelse.

Standard för både vardag och helg

Huset och dess lägenheter är utformade för smidiga vardagar och trivsamma helger. Tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, inbyggnadsugn/mikro och hällspis är standard i samtliga  lägenheter. Förråd ingår och här finns också uteplatser med grill, rymliga balkonger och möjlighet att hyra carport eller parkeringsplats.

Utmärkt utgångsläge

För att skapa en välkomnande helhet har även utemiljön hög prioritet. Här kommer det att finnas möjlighet till egen odling, samt tillgång till en stor uteplats i ljust läge. Det finns även planer på att anlägga en boulebana på området. Från lägenheterna är det nära till både vatten, grönområden och butiker. Östanåparken och kringliggande promenadstråk är bara ett stenkast bort och några minuter från huset finns centrum med Storgatans affärsutbud.

Ett bostadsområde i förvandling

I kvarteret Nötskrikan bor du i ett nytt, centralt bostadsområde som växer fram i Tranås med trygg förvaltning av en lokal aktör. Wigénsgruppen har också byggt den förskola som redan står på plats och väntar på nya grannar. Minst lika viktig är miljöprofilen, där byggnationen, solceller och utomhusmiljön kommer att bidra till att huset klarar kraven enligt miljöbyggnad.

Vill du veta mer? Kontakta: 0140 760 100

Torsgatan 26 i Tranås

  • Inflyttning 21-05-01, skriv avtal redan nu
  • 5 våningar, 30 lägenheter, hiss
  • Bra tillgänglighet, både ute och inne
  • Tvätt- och diskmaskin, torktumlare och mikro i alla lägenheter
  • Gemensam uteplats i ljust läge, boulebana
  • Möjlighet att hyra parkering eller carport
  • Bredband via Traman
  • Centralt, närhet till centrum, grönområde och promenadstråk
  • Miljöbyggnad med bl.a. solenergi
  • Möjlighet till egen odling

“Skriv kontrakt nu med inflyttning 2021-05-01”

30 lägenheter fördelat på fem plan

De 30 lägenheterna, som består av en 1:a och i övrigt 2:or och 3:or, varierar i storlek mellan 37-79 m2. Här ser du exempel på de olika planlösningarna. Vissa av dem finns även spegelvända.

Klicka på bilderna för att förstora.

Se alla planlösningar 

Boplats Sverige