Flexibe kontorshotell i Wigénshuset

Hyr kort eller länge – stort eller smått

I en av Tranås mest välkända byggnader finns nu ett kontorshotell med möjligheten att hyra kontor för ditt företag. Sitt i eget rum eller i öppet kontor, boka en dag eller hyr hela året – dina önskemål sätter ramarna.

Wigénshusets långa historia är välkänd i Tranåstrakten. Här stod päls, skinn och mössor på dagordningen under många år och arbetsplatsen var då stadens största. I byggnaden möter nu historiens vingslag det moderna sättet att hyra kontor.  Wigénsgruppen har utformat ett kontorshotell som erbjuder flexibla förutsättningar för både små och större verksamheter. Som företagare får du stora valmöjligheter både när det gäller kontorsstorlek och hyreslängd.

Vill du hyra ett kontor eller en arbetsplats på ett lite mer flexibelt sätt kan vi erbjuda våra lokaler för coworking och kontor på Storgatan18. Dessa lokaler kommer att vara klara för uthyrning i juni 2023. Kontakta Linus Quist för mer information.

Kontor med mervärde

En bra arbetsplats är mer än bara tak och väggar. I Wigénshuset är mervärdena många. Med verksamheter i olika branscher samlade under samma tak, ges goda chanser att nätverka med lokala företagare. Gemensam fika, after work eller spel på de närbelägna padelbanorna är bara några exempel som förhöjer arbetsmiljön för den som önskar. Bra parkeringsmöjligheter och närhet till lunchställen som Koppargatans Kök och Restaurang Hembygdsparken. Promenadstråken runt Svartån och i hembygdsparken bidrar också till smidiga och trivsamma arbetsdagar.

Då och då – eller året runt

Önskar du hyra en enstaka dag, lite då och då eller året runt? På kontorshotellet behöver du inte binda upp dig på långa avtalstider. Istället står dina behov och önskemål i fokus. Vi kan även utöka eller minska din kontorsyta efter hand och i huset finns såväl öppna kontorsmiljöer som enskilda rum. Självklart har du tillgång till ditt hyrda kontor dygnet runt och i hyran ingår konferensrum, kök, el, nätverk och städning av gemensamma utrymmen.

Kontakta oss på Wigénsgruppen om du är intresserad av att hyra kontorsrum.
Tel: 0140-760 100  Mail: info@wigensgruppen.se

Fakta

Välj hur du vill hyra ditt kontorsrum:

  • 3 månader på tillsvidare-kontrakt
  • Korttidshyra 1-4 veckor

Detta ingår:

  • Tillgång till internet via WIFI samt trådbundet nät.
  • Tillgång till kopiator med säkra utskrifter.
  • Konferensrum
  • Gemensamt kök och fikarum med kaffemaskin.
  • Parkeringsplats
  • Städning av gemensamma utrymmen

Hyra fast kontorsrum från 1 795 kr/månad
Korttidshyra kontor från 795 kr/vecka
Coworking-yta i kontorslandskap, en arbetsplats 495 kr/vecka
Coworking-yta i kontorslandskap, en arbetsplats 1 595 kr/månad